HR GARANCIA PROGRAM

Új időszak köszöntött ismét a munkáltatókra: olyan kihívásoknak kell megfelelniük, amikre a rendszerváltás óta nem volt példa. Már nemcsak sima gazdasági válsággal szembesülünk, de a munkaerő elvándorlása, a sokféle generáció együttmozgása és létezése mellett a pandémiás időszak akkora terhet rótt a vállalkozások vezetőire, s olyannyira átstrukturálta a munkaerőpiacot és a dolgozói réteget, hogy emellett már szó nélkül nem lehet elmenni.

Az új kor új kihívásaira cégünk kidolgozott a KKV-k számára egy olyan HR garancia csomagot, amely átsegítheti a vállalkozásokat ezeken a nehézségeken.

Naprakész szakmai tudással állunk a cégek rendelkezésére, hogy ne csak átmenetileg oldódjanak meg humán erőforrás gondjai, hanem stabil, lojális munkaerőgárdával tudja kihozni cégét akár még a vertnek tűnő helyzetekből is.

A program a hosszú távra épít: keretei között a munkatársak támogatják a kiválasztási rendszert, hatékonyabbá teszik a folyamatokat, segítenek a kontrolling felépítésében és működtetésében, erősítik a lojalitást és a motivációt, és megtalálják azokat a gyenge pontokat, ahol erősíteni kell. Hogy csak a legfontosabbakat említsük. Nemcsak a külső nézőpont az, ami előnyt jelent, hanem az a naprakész tudás és felkészültség is, amelyre sem a HR-es csapatnak, sem a cégek vezetőinek nincs ideje, nekünk viszont alapvető feladatunk. Így pont azt a hiányzó tudást visszük be szervezetébe, amelyre szüksége van.

A programban résztvevő cégek a tesztekhez szerzői jogdíjas csomagban juthatnak hozzá, amely lényegesen barátibbá teszi az árakat, s lehetővé teszi, hogy minden egyes dolgozót mélyebben megismerjünk, így az újakat már stabilabb környezetbe tudjuk integrálni.

Számunkra fontos cégeink stabilitása, ezért támogatjuk stratégiájuk megvalósítását, s kérésre tanácsadóink segítségével részt is veszünk annak kialakításában, valamint alkalmassá tesszük a szervezetet annak megvalósítására, akár normál, akár atipikus foglalkoztatási keretek között.

A szakmaiság és a tesztekhez való hozzájutás mellett állandó rendelkezésreállással támogatjuk ügyfeleinket, amely nagy biztonságot ad nemcsak a HR folyamatokban, hanem az általános napi működésben is.

Tegyen velünk egy próbát, s nézze meg, mire képesek az emberei, s akár Ön is egy jól szervezett, biztonságosan működő, stabil csapattal.

hr-garancia