Miért jó nálunk dolgozni?

Megkérdeztük a nálunk dolgozókat.

Miért jó a Consinál dolgozni?

„Azért szeretek a Consiliumnál dolgozni, mert mint minden fiatalnak, nekem is fontos az, hogy karrierem kezdetén egy olyan munkakörben működhessek, ahol nem csak egy adott folyamat részegységét kell elvégeznem, hanem változatos, komplex, illetve több feladatban és projektben legyen lehetőségem részt venni. A Consinál erre van lehetőségem, így amellett, hogy jól érzem magam a szervezetben, lehetőségem van fejlődni a HR közel minden területén. Azt gondolom, hogy amikor egy fiatal diplomás kikerül a munkaerőpiacra, akkor egy ilyen pozíciót képzel el magának. Ezt kiegészíti a Consilium Humán Erőforrás Kft. lendületes csapata, ahol a munkahelyi légkör támogat minket abban, hogy minőségi munkát tudjunk letenni az asztalra. Összességében tehát örülök, hogy már harmadik éve erősíthetek egy hazai HR Tanácsadó céget az eddig megszerzett szakmai tudásommal, képességeimmel és nyitott személyiségemmel.”

Glück Ádám
Szervezetfejlesztési tanácsadó & Tesztfejlesztő

” Azért szeretek a Consiliumnál dolgozni, mert egy motivált, emberközpontú csapattal dolgozhatok együtt, ahol fontos a folyamatos fejlődés és tapasztalat szerzése. Jó érzéssel tölt el a munkába járás, hiszen szinte minden nap egy új kihívást is jelent, amelyeknek megoldása előre viszi a csapat minden tagját. A cég teljes mértékben támogatja az egyéni fejlődését is, és képes minden dolgozó egy személyben képviselni a Consiliumot. ”

Szendrei Réka
Irodavezető


Azért szeretek a Consiliumnak dolgozni, mert olyan emberekkel végezhetem a munkát,  akik akarnak és tudnak is fejlődni. 
A csapat segítőkész és minden esetben a megoldásra fókuszál: arra, hogy mit-hogyan lehet a legjobban megoldani, illetve a rendelkezésre álló feladatból a lehető legjobbat kihozni.  Ritka jó team.

Balogh Anikó
HR tanácsadó

Azért szeretek a Consinál dolgozni, mert egy kis tudásműhely, amelyben sokféle tudás összpontosul és a csapattagokat a lelkesedés, az egymással való törődés és a partnerek felé megnyilvánuló jobbítási szándék tartja össze és motiválja. Nagyon jól érzem magam itt, mindenki kiváló, segítőkész, rugalmas, együttműködő, gyakran megbeszéljük a folyamatban lévő dolgokat, figyelünk egymásra, egy irányba megyünk.
Családias, összetartó csapat, mindenkit úgy fogad el, ahogy van. Minden egyes emberből a jót hozza ki az együvé tartozás. Mindig a feladat a fontos, hogy hogyan lehet a legjobban megoldani.
A fejlődésre vagy egymástól tanulásra is nyitott mindenki, így többek vagyunk, mint 7 vagy 8 ember együttes tudása.

Papp Ibolya
HR vezető

Azért is szeretek a Consinál dolgozni, mert itt olyan területen dolgozhatok itt,  amit mindig is nagyon szerettem szakmai pályafutásom során, mivel a cégek jobb működése mindig is a mániám volt. Egy igazán jó csapatban dolgozhatok, ahol több, mint 40 éves szakmai tapasztalatommal segíteni tudom a munkát.

Somody Gertrúd
Gazdasági és kontrolling szakértő

” Azért szeretek a Consinál dolgozni, mert egyrészt megvalósíthatók az álmaim, másrészt jó kis csapat állt itt össze, s szeretek velük lenni, beszélgetni – nemcsak munkáról. Érdekel a sorsuk, nekem is fontos a fejlődésük, hogy haladjanak, hogy jól érezzék magukat, s hogy meglegyen minden feltétel ahhoz, hogy megtalálják itt a számításukat minden tekintetben. Tetszik, hogy folyamatosan új területeken tudunk tapasztalni, s jó végignézni a társaságon, amikor bemegyek. Sokkal könnyebb azzal a tudattal dolgoznom, vagy akár otthon lennem, hogy bent minden zökkenőmentesen zajlik, mindenki tudja, mi a dolga, s haladnak előre akár bent vagyok, akár nem.”

Darmó Magdolna
vezető