Mit kell tudni az EQ tesztekről?

Mélázott már el azon, hogy vajon mennyire érzékeny másokhoz képest? Ismeri magát annyira, hogy tudja mely érzelmek a komfort zónái, vagy, hogy mely érzelmi rutinjai határozzák meg ösztönös reakciót? Tudja, hogy mely érzelmére rezonál egy erősebb negatív hatás esetén, vagy konfliktus helyzetben? Tudja-e esetleg, hogy a napjai döntő részében mely érzelmei dominálnak leginkább? Egy őszinte tesztkitöltést követően választ kaphat a fent említett kérdésekre.

Tesztünkkel kaphat egy képet jelenlegi lelkesedésének szintjéről is, sőt, kiderül az is, hogy a munkahelyi jókedv, vagy a kihívást jelentő feladatok fontosabbak-e az Ön számára!

Az érzelmi mintázatok alapján lehet következtetni meglévő, vagy várható betegségekre (mint amilyen például a magas vérnyomás, a gyomorfekély, valamint nagyon jó időben és arányban ki tudjuk szűrni a kettes típusú cukorbetegséget is, annyira jellemző a mintázata).

Munkáltatói szempontból partnereink a kiválasztási folyamatok során az EQ teszt eredményére kíváncsiak talán a leginkább, hiszen a teszt minden túlzás nélkül megmutatja, hogy a kitöltők közül ki lesz energiavámpír, ki lesz az, akinek folyamatos konfliktusai lesznek a környezetében lévőkkel, ki lesz az, aki folyamatos ellenállást fog tanúsítani egy-egy projekt munka, vagy együttműködés során. Meg fogjuk tudni, hogy ki lesz az a jelöltek közül, aki bomlasztani fogja majd a társaságot, gyakran ki fogja-e beszélni munkatársait, folyamatosan mások háta mögött fog majd áskálódni, ugyanakkor kapni fogunk egy képet is arról, hogy a kitöltők mennyire fogják nyíltan felvállalni a véleményüket, vagy esetleg mennyire ellenségesek. 

Érzelmi intelligencia tesztünk 180 kérdésből áll, ami nem meglepő, hiszen a teszt kitöltésével komplex és átfogó képet kaphatunk érzelmi állapotunkról.

Amennyiben tesztünk felkeltette érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot, hiszen a cégek és szervezetek számára biztosítunk egy próba tesztkitöltést is, hogy mielőtt megvásárolnák tesztcsomagjaink valamelyikét, a saját bőrükön tapasztalhassák meg, hogy a tesztekre elköltött pénz nem pénzkidobás, hanem befektetés!

Próbálja ki az Ön cége is, hiszen legyünk őszinték, ki fizetne egy olyan tesztért, amiben nem hisz, hogy valóban működik?