Személyiség-térkép teszt

Egyszerűbben azt is mondhatnánk, hogy a teszt egy pillanatnyi állapotot mutat meg személyiségünkről. Egyfajta pillanatnyi „térképként” is nevezhetnénk.

Miért pillanatnyi?
Azért mert a Személyiség-térkép teszt kimondottan érzékenyen reagál annak függvényében, hogy éppen a kitöltéskor milyen időszakban vagyunk. Amennyiben sikerszériában vagyunk, motiváltak vagyunk, úgy a teszt is remekül meg fogja ezt mutatni. Ugyanakkor egy mélypont, vagy egy erősen motivációvesztett időszak éppúgy jelentősen befolyásolni fogja a teszt kitöltését és éppen ez az, ami rendkívül használhatóvá és hatékonnyá teszi Személyiség-térkép tesztünket.

A teszt eredménye jól körvonalazza számunkra, hogy a kitöltő személyes kompetenciái, szám szerint 17, hogyan fognak alakulni jobb és rosszabb hangulatú napjain egyaránt, hangulatától függően (ezek a kompetenciák többek között a felelősségvállalás mértéke, a megbízhatóság mértéke, kommunikációs hajlandóság, aktivitás, vagy, hogy éppen mennyire lesz képes csapatban együttműködni stb).

A személyiség-térkép teszt remek kiindulási pontja lehet az egyéni fejlesztési tervek kidolgozásának, de a munkatársak pillanatnyi állapotának felmérésére is kiválóan alkalmas.

Partnereink mégis a tesztünkbe beépített hazugságvizsgáló, vagy más néven a beépített torzítás mérő miatt szeretik igazán használni a Személyiség-térkép tesztet, hiszen ennek segítségével könnyedén kiszűrhetők azok a tesztkitöltők, akik megpróbálják átverni a mérést. Akár azért, mert annyira szeretnének megfelelni a kiválasztási folyamatok során támasztott elvárásoknak, hogy ezáltal nem azokat a válaszokat jelölik, melyek a személyiségüket tekintve igazak, hanem sokkal inkább azokat a válaszokat jelölik, melyeket a „jó” válasznak gondolják. 

Amennyiben tesztünk felkeltette érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot, hiszen a cégek és szervezetek számára biztosítunk egy próba tesztkitöltést is, hogy mielőtt megvásárolnák tesztcsomagjaink valamelyikét, a saját bőrükön tapasztalhassák meg, hogy a tesztekre elköltött pénz nem pénzkidobás, hanem befektetés!

Próbálja ki az Ön cége is, hiszen legyünk őszinték, ki fizetne egy olyan tesztért, amiben nem hisz, hogy valóban működik?