Típustesztek (viselkedéstesztek)

A személyiségtipizálás népszerű tesztjei. Feladatuk, hogy meghatározzák, hogy a kitöltő milyen viselkedésmintát követ jellemzően. Legnépszerűbb típustesztek: Egyszerűsített DISC, MBTI, GPoP, Enneagramm. A nagy tesztjeink pontosan mérnek, ezért ezek közül a tesztek közül az egyszerűsített DISC tesztet javasoljuk.

EQ Teszt

Méri a személyiség pozitív és negatív rezonanciáit, választ ad nemcsak arra, hogy kit hogyan lehet motiválni, de arra is, hogy milyen csapatba érdemes beletenni, s milyen energiaszinttel képes dolgozni.

Személyiség Térkép

17 kompetencia mentén méri, hogy felívelő és kudarccal teli időszakban ki hogyan képes teljesíteni az önálló munkában és csapatban egyaránt.

Vezetői kompetencia teszt gyártó cégeknek

15 kompetencia mentén méri, hogy egy adott vezető a gyártóvégeknél szükséges kompetenciák mentén mennyire képes teljesíteni, amikor felívelő, s mennyire, amikor kudarccal teli időszakban van.

Vezetői kompetencia teszt szolgáltató cégeknek

15 kompetencia mentén méri, hogy egy adott vezető mennyire képes teljesíteni a szolgáltató cégeknél szükséges kompetenciák mentén, amikor felívelő időszakban, illetve amikor kudarccal teli időszakban van.

Sales kompetencia teszt

16 olyan kompetenciát mér, amely szükséges ahhoz, hogy valaki általában véve jó értékesítő lehessen.

Stressz szint mérő teszt

Kitöltésével képet kaphatunk arról, hogy szervezetünk stressz szintje kb. milyen szinten van, s mi a teendő, hogy csökkenteni tudjuk.