Vállalkozás elemzési teszt

A minket körülvevő környezet és mi magunk is állandó változásban vagyunk. Így van ez a cégek, vállalkozások életében is. Azok a vállalkozások tudnak hosszú távon eredményesek maradni, akik képesek gyorsan alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez és folyamatosan fejlődni. 

A cégvezetők belülről látják a vállalkozásuk életét, folyamatait, amiben a megszokás nagy úr. Így aztán nem is könnyű dolog észlelni az esetleges hiányosságokat vagy nem megfelelőségeket amelyek megoldása segíthetne áthidalni az egyes területeken történő megrekedést és a fejlődés irányába történő elmozdulást.

Ebben nyújt segítséget a vállalkozás elemzési teszt, ami szakértők által összeállított, strukturált kérdésekkel tárja fel és mutatja meg a vállalkozás egyes területeinek állapotát. A teszt kérdésekre adott válaszokból kirajzolódik egy valós kép arról, hogy hol tart most a vállalkozás a szervezet és vezetés szintjén, milyen a termelési folyamat és a foglalkoztatás valamint a munkatársi kiválasztás, milyen az adminisztráció, a belső kommunikáció és a felelősségvállalás, rámutat az értékesítésre és a pénzügyekre is.

A fenti területek állapotának ismeretében lehet egy vagy több lépcsős cselekvési programot kidolgozni, ami biztosíthatja a vállalkozás stabilitását, tovább fejlődését, a munkavállalók elköteleződésének növelését és könnyebb alkalmazkodást a piaci kihívásokhoz.

Tegyen egy próbát, töltse ki tesztünket és részesüljön Ön is abban az előnyben, amit az értékelésből megtudhat.

Ne habozzon a tükörbe nézni!

Itt töltheti ki ingyenes tesztünket: